Két dudás egy csárdában ugyan nem, de két séf egy konyhában kétségtelenül megfér, sőt!
A dupla élvezet nevében Roland Séfemmel közösen meghívtuk a Vasüzlet alapító séfjét, Huszár Mátyást, hogy tegyük össze, amink van, így csempészve egy kis vidéki lazaságot és vendégszeretetet a budai oldalra.
Matyi nem vacakolt, pakolt és jött, és már gőzerővel dolgoznak is Rolanddal a közös menün, amiben mind a balatonfüredi Vasüzlet, mind a mi bisztrónk nagy kedvencei, ízei visszaköszönnek majd egy szép small plate csomagba kötve.
A részletek hamarosan, de az asztalfoglalás már nyitva - kizárólag ezen a felületen (OpenTable-en keresztül az eseményre asztalt foglalni nem tudtok).
Asztalfoglalás díja 17 000 Ft+15% szervizdíj / fő
...ami tartalmazza a small plate "menüsort" és egy welcome habzó árát.
Italokat a helyszínen tudtok fogyasztani, majd azt a helyszínen rendezni készpénzben vagy bankkártyával.
Az asztalfoglalás díja előre fizetendő bankkártyával.
Rilette malacból, házikenyér / G, M
(vegetáriánus alternatíva: francia saláta)
Bárányborda és pecsenye kacsamáj rántva, sült padlizsán, majonéz / G, M
(vegetáriánus alternatíva: rántott laskagomba)
Tokhal, fermentált káposzta, sült túró, kapor / L
(vegetáriánus alternatíva: konfitált ördögszekérgomba)
Pihenő: padlizsán, uborka / G, V, M
Angus rib-eye „Café de Paris”, sült hagymakarika, konfitált koktélparadicsom / G, M
(vegetáriánus alternatíva: egészben sült cékla hasselback)
Burgonyafőzelék, csiliolaj, magvak, sült burgonya, babérkrém / L, M, V
Mákos guba, homoktövis, vanília / G, L, M, V
FONTOS!
Az esemény a földszinti Leo Bistro rendezvénye, mely nem azonos a nyolcadik emeleti Leo Rooftop Bar-ral.
Lemondás esetén az asztalfoglalás díját CSAK ajándékutalvány formájában tudjuk visszaadni, mely 6 hónapig érvényes a Leo Bistro étterembe.